onsdag 13. juni 2007

Prosjektpresentasjon


Klager er komt inn på at bloggen ikke oppdateres like hyppig som tidligere:) En naturlig årsak til dette er at fokuset akkurat nå er på prosjektoppgaven. Klokken 02.00 i natt var vi ferdige med vår oppgave om Colombia og Strenghtening the ILO. Klokken 10.00 i dag tidlig var vi i gang med presentasjonen vår. Nå er kl 22.00 og alle gruppene har på en utmerket måte fått presentert sin rapport

Et lite utdrag fra vår rapport:

Tom Netty, arbeidstakerdelegat fra Nederland er derimot ikke like fornøyd og diplomatisk. Han mener at dette kan undergrave ILOs arbeidsmåte da det finnes en risiko for at man skreddersyr løsninger for ulike land. Likebehandling er en forutsetning for ILOs legitimitet. Netty gikk så langt som å si at det kanskje hadde skapt større legitimitet blant arbeiderne i Colombia om de komt hjem med ”blodige klær” , som et tegn på at de hadde tatt kampen og fått støtte av verdens arbeidstakere, enn å komme hjem med beskjed om at ILO skal sende nok en delegasjon till landet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Först stort tack till er alla som var med på skolan! Tack Anita som sett till att vi här hemma kunnat följa med er i erat arbete.
Vad Tom Netty egentligen menar får Fredrik förklara när han kommer hem.
Än en gång tack för att vi fick vara med er.
GS